Omgeving

Noordwijk heeft veel te bieden. Als het meezit zon, maar sowieso strand, zee en duinen. Aan de boulevard vind je diverse restaurants, zoals tapas, sushi, vis, grill, er is ruime keuze. Ons appartement is ook een prima startpunt voor wandel- en/of fietsroutes door Noordwijk en de Bollenstreek. Noordwijk Binnen kent een oude historie, het is dan ook zeer de moeite waard om ook dat deel van ons dorp te ontdekken.

Winkelen kun je prima doen in de Hoofdstraat. Je vindt er bekende winkels als de Hema, Claudia Sträter en Shoeby, maar juist ook leuke, kleine boetiekjes. Toch liever naar een stad? Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn allemaal binnen een half uurtje met de auto te bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn de verbindingen overigens prima.

In het voorjaar staat de Bollenstreek in bloei. Diverse fietsroutes komen langs de bollenvelden. En een bezoek aan Keukenhof is een aanrader.

Musea liefhebbers kunnen in onze regio ook hun hart ophalen. Om de hoek vind je museum Noordwijk, waar je Noordwijk leert kennen rond 1900. In Leiden vind je het Volkenkunde Museum, Museum Boerhaave en Corpus.

Appartement Jolie
Jan van Henegouwenweg 28
2202 HZ Noordwijk ZH